Συγκλονίζει η ανάρτηση της γυναίκας που κάηκε το σπίτι της - «Κάηκαν οι αναμνήσεις μου, το βίος μου, τα όνειρα μου»

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε η ιδιοκτήτρια της οικίας που κάηκε στην Παλιά Πόλη των Χανίων

Η φωτιά που φέρεται να έβαλε σε οικία στην οδό Πόρτου, στην Παλιά Πόλη των Χανιών ένας άνδρας για να εκδικηθεί την σύζυγο του, είχε ως αποτέλεσμα να καούν γειτονικά σπίτια και επιχειρήσεις.

Η ιδιοκτήτρια ενός εκ των οικιών που καταστράφηκαν έκανε μια ανάρτηση που συγκλονίζει... λέγοντας χαρακτηριστικά «Κάηκαν οι αναμνήσεις μου, το βίος μου, τα ρούχα μου, τα όνειρα μου, τα 13 χρόνια που το χτίζω σιγά σιγά»...

Η σχετική ανάρτηση:

Δεν ξέρω από που να αρχίσω το πρώτο ευχαριστώ!!!!!! Η έμπρακτη συμπαράσταση των φίλων μου, των συναδέλφων μου, των κουμπάρων μου, των γειτόνων μου, των γνωστών και των αγνώστων μου είναι ο λόγος που δεν μου επιτρέπεται να καταρρεύσω!!!!!

Ότι και να πω είναι λίγο!!!!! Έχασα το σπίτι μου στην παλιά πόλη επειδή ένας γείτονας αποφάσισε να εκδικηθεί την γυναίκα του βάζοντας του φωτιά. Όλοι οι κόποι της ζωής μου, έγιναν στάχτη!!!! Κάηκαν οι αναμνήσεις μου, το βίος μου, τα ρούχα μου, τα όνειρα μου, τα 13 χρόνια που το χτίζω σιγά σιγά ….. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους γείτονες μου, που κάηκαν τα σπίτια τους και μια φρέσκια φετινή επιχείρηση !!!

Βρισκόμουν στην Αθήνα, ενώ καιγόταν το σπίτι μου. Έφτασα την επόμενη ημέρα!!!! Όλοι μα όλοι μου οι φίλοι ήταν εκεί για λογαριασμό μου, χωρίς να το ζητήσω!!!! Πολλοί μου παραχωρούν ένα δωμάτιο από το σπίτι τους ή ένα χώρο αλλού να στεγαστώ!!!!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την Πυροσβεστική Χανίων, οι οποίοι έδωσαν πραγματική μάχη να σταματήσουν την φωτιά. Έμαθα ότι ήταν 39 Πυροσβέστες και 9 πυροσβεστικά οχήματα!!!! Επίσης πληροφορήθηκα ότι ήρθαν πυροσβέστες συνταξιούχοι και πυροσβέστες εκτός βάρδιας για να βοηθήσουν!!!! Συγκινήθηκα γιατί δούλεψαν αρκετοί από φιλότιμο!!!!! Αυτό δεν πληρώνετε με τίποτα!!!!

Image removed.

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο, από την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση όλων. Όλο αυτό με κάνει να σταθώ στα πόδια μου σιγά σιγά και δυο μέρες μετά να μπορέσω να μιλήσω . Δεν μου αφήνετε περιθώριο να κάνω αλλιώς!!!! Ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Μακάρι να μπορέσω να ανταποδώσω κάποια στιγμή!!!!!

*Υ. Γ. Ευτυχώς που δεν κάηκε κανένας άνθρωπος. Το κυριότερο από όλα!!!!!»

Περισσότερα σε Ειδήσεις