Άνδρας φέρεται να έβαλε φωτιά στην οικία του για εκδικηθεί την σύζυγο του (βίντεο)

Η φωτιά που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε οικία στο κέντρο των Χανίων φέρεται να ήταν πράξη εκδίκησης 

Σε οικία κοντά στην οδό Πόρτου, στο δυτικό τμήμα της Παλιάς Πόλης των Χανίων, εκδηλώθηκε πυρκαγιά το απόγευμα της Παρασκευής όπου σύμφωνα με τοπικά μέσα, φέρεται να ήταν πράξη εκδίκησης ενός άνδρα προς την σύζυγο του λόγω διαζυγίου.

Η φωτιά που ξέσπασε στον πρώτο όροφο της οικίας κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική καθώς το οίκημα βρίσκεται σε δύσκολα προσπελάσιμο σημείο για τα οχήματα του Σώματος.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, η φωτιά επεκτάθηκε από τον πρώτο όροφο του ενός κτιρίου στο δεύτερο κτίριο και είναι σε εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι επιχείριση εστίασης που βρίσκεται στην περιοχή μάζεψε τα τραπεζοκαθίσματα υπό τον φόβο η φωτιά να επεκταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που φέρεται να έβαλε τη φωτιά είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού.

Η γυναίκα η οποία κατάγεται από τον Καναδά, είχε φύγει τις τελευταίες ημέρες από το σπίτι λόγω χωρισμού. Σήμερα η σύζυγος πήγε να πάρει τα πράγματα της από το σπίτι και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας ελληνικής καταγωγής, φώναζε και την απειλούσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτέλεσμα της πράξης εκδίκησης ήταν να βάλει φωτιά στο σπίτι και να το κάψει.

Μάλιστα, μόλις ο άνδρας έβαλε τη φωτιά, επιχείρησε να φύγει όμως η Αστυνομία που βρισκόταν ήδη εκεί λόγω του επεισοδίου και των απειλών του, τον συνέλαβε.

Image removed.

Περισσότερα σε Ειδήσεις