Αντιδήμαρχος Φαιστού: Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κορονοϊός, κόλλησα και κινδύνευσα να πεθάνω

Την περιπέτεια που πέρασε η υγεία του εξαιτίας του κορονοϊού περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης, ο οποίος νόσησε βαριά για 40 ημέρες ημέρες.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Φασομυτάκης είπε πως ήταν αρνητής του φονικού ιού, ωστόσο άλλαξε γνώμη όταν κόλλησε ο ίδιος, ενώ στέλνει μηνύματα για τη χρήση της μάσκας.

«Κι εγώ στην αρχή αναρωτιόμουν… υπάρχει, δεν υπάρχει ο κορονοϊός; Μια απλή γρίπη είναι. Μπορεί τελικά και για αυτό να τιμωρήθηκα» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως ανέφερε, ο ιός του έχει αφήσει μέχρι και σήμερα ένα πρόβλημα υγείας. «Έχω μια ουλή στο δεξιό λοβό και θα κάνει καιρό να κλείσει. Αυτή είναι η τιμωρία μου γιατί έλεγα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα».

«Κινδύνευσα να πεθάνω»

Ο αντιδήμαρχος Φαιστού επί 40 μέρες ήταν θετικός στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο.

Απευθυνόμενος στους αρνητές της μάσκας, και στους γονείς που παρακινούν τα παιδιά τους να μην προστατεύονται, είπε: «Όταν θα πεις στο παιδί σου δε θα βάλεις μάσκα και κολλήσουν η γιαγιά και ο παππούς και πεθάνουν δεν θα έχεις τύψεις μετά; Πρέπει να το περάσεις για να μάθεις;».

«Κινδύνευσα να πεθάνω. Κάθε βράδυ παρακαλούσα την Παναγία να γίνω καλά», αποκάλυψε εμφανώς συγκινημένος ο ο κ. Φασομυτάκης, συμπληρώνοντας: «Δεν είναι δυνατόν να μη φοράμε μάσκα και να γίνουμε φονιάδες εμείς οι ίδιοι κολλώντας τους άλλους».

Περισσότερα σε Ειδήσεις