Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Αεροδιακομιδή ασθενούς μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου στους Καλούς Λιμένες Κρήτης

Αεροδιακομιδή ασθενούς μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου στους Καλούς Λιμένες Κρήτης

Αεροδιακομιδή ασθενούς μέλους πληρώματος φορτηγού πλοίου στους Καλούς Λιμένες Κρήτης

 Στην αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος από το φορτηγό πλοίο Cristin, προχώρησε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, έπειτα από μέριμνα του Λιμενικού Σώματος-ΕΛ.ΑΚΤ, σήμερα το απόγευμα στους Καλούς Λιμένες, στα νότια του Νομού Ηρακλείου καθώς το πλοίο έπλεε ακυβέρνητο. O 28 αλλοδαπός τραυματίας έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λ.Σ, ο 28χρονος παρελήφθη από το ελικόπτερο με προορισμό αρχικά το ελικοδρόμιο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Κρήτης και στη συνέχεια  παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ όπου διακομίσθηκε στο “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” Γενικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Το ανωτέρω πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμένα Damieta Αιγύπτου με προορισμό το λιμένα Barletta Ιταλίας, ήταν έμφορτο με 6.280 MT λιπάσματος, αποκατέστησε τη βλάβη με ιδία μέσα και συνέχισε τον πλου του, ενώ είχαν τεθεί σε ετοιμότητα σε περίπτωση κινδύνου, ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο αλιευτικά σκάφη και τρία Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφη.
*Φωτογραφία Αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ