Μετακινήσεις υπαλλήλων μετά από απόφαση του δημάρχου

Μετακινήσεις υπαλλήλων σημειώθηκαν στο δήμου Βόλο μετά από απόφαση του δημάρχου.

Συγκεκριμένα με χθεσινές αποφάσεις του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου μετακινείται γυναίκα υπάλληλος του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Β’, από το Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και τοποθετείται στο Τμήμα Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων.

Επιπλέον, της ανατίθεται η διενέργεια των ημερήσιων εισπράξεων που διενεργούνται στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων και την απόδοση αυτών στο Ταμείο του Δήμου.

Με άλλη απόφασή του ο δήμαρχος παρατείνει την ανάθεση καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του Τμήματος Συντηρήσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, σε γυναίκα υπάλληλο ΙΔΑΧ ειδικότητας Τεχνολογίας Γεωπονίας ΤΕ με βαθμό Β΄, για έξι επιπλέον μήνες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υπηρεσιακές ανάγκες του εν λόγω Τμήματος και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.

Η υπάλληλος αποδεσμεύεται, τόσο από τα κύρια καθήκοντα της θέσης της στο Τμήμα Σχεδιασμού και Εποπτείας Πρασίνου της Διεύθυνσης Πρασίνου, όσο και από τα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί με προηγούμενη απόφαση ως υπεύθυνης για τη διαχείριση υλικού της εν λόγω Διεύθυνσης, για όσο διάστημα θα ασκεί τα καθήκοντα που της ανατίθενται.

Κατά των δύο αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί ειδική διοικητική προσφυγή για λόγους νομιμότητας, μέσα σε προθεσμία 15 ημερών, από την έκδοση ή την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής, ενώπιον του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα άσκησης θεραπείας ενώπιον του οργάνου που εξέδωσε την πράξη σύμφωνα με το άρθρο 118 του Ν.4555/2018.

Πηγή: magnesianews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις