Μαλεσίνα: Αυξάνονται οι θάνατοι από κορονοϊό - 16 συνολικά οι νεκροί

Τραγικός είναι ο απολογισμός από την διασπορά κορονοϊού στη Μαλεσίνα, με την περιοχή να μετρά συνολικά 16 νεκρούς

Ένας γάμος στη Μαλεσίνα ήταν η αφορμή για να σπείρει τον θάνατο μετρώντας μέχρι στιγμής 16 συνολικά νεκρούς από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το lamiareport.gr το βράδυ της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021 έγινε γνωστός ένας ακόμη θάνατος στη ΜΕΘ κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας. Πρόκειται για 84χρονο από τη Μαλεσίνα ο οποίος είχε διασωληνωθεί στις 31 Μαρτίου και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές στην υγεία που του προξένησε η νόσος.

Ο θάνατος αυτό είναι ο 16ος στην περιοχή από τις αρχές Μαρτίου με τον απολογισμό να δίνει 10 άνδρες και 6 γυναίκες νεκρούς ηλικίας από 38 μέχρι 95 ετών.

Όπως είχε δηλώσει στο kedenews.gr ο δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, βασική αιτία της διασποράς ήταν οι αρνητές του κορονοϊού, η μη τήρηση των μέτρων από τους πολίτες αλλά και η καθυστέρηση των εμβολιασμών στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ωστόσο, πως στην περιοχή είχα πραγματοποιηθεί γάμος 230 ατόμων ενώ πολλοί είχαν καταγγείλει πως τα καφενεία παρέμεναν ανοιχτά εξυπηρετώντας τον κόσμο, παρά τα υγειονομικά μέτρα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις