Μαλεσίνα: Μεγάλωσε κι άλλο η μακάβρια λίστα θανάτων - 17 νεκροί στην περιοχή

 

Η μακριά και μακάβρια λίστα θανάτων από κορονοϊό μεγάλωσε και άλλο σήμερα Κυριακή στη Μαλεσίνα με την απώλεια ενός  66χρονου, αυτή τη φορά από τη Λαμία, που κατέληξε σήμερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από επιπλοκές.

Συγκεκριμένα από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και το πρωί της Κυριακής 11 Απριλίου, κατέληξαν στο Νοσοκομείο Λαμίας και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου πέντε άνθρωποι από τις επιπλοκές της επικίνδυνης νόσου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 66χρονος είχε δώσει μεγάλη μάχη στην Κλινική covid από τις 13 Μαρτίου και την πρωταπριλιά φάνηκε να ξεγελάει τον ιό, καθώς είχε πλέον αρνητικοποιηθεί και θα συνέχιζε τη θεραπεία του στην Πνευμονολογική. Δυστυχώς στις 4 Απριλίου η κατάστασή του παρουσίασε επιδείνωση και χρειάστηκε να διασωληνωθεί, χωρίς τελικά να καταφέρει να βγει νικητής.

Με τα παραπάνω δυστυχώς οι  θάνατοι στη Φθιώτιδα φτάνουν τους 86 από την αρχή της πανδημίας, ενώ από τις αρχές Μαρτίου οι θάνατοι είναι 42. Από αυτούς οι 17 αφορούν τη Μαλεσίνα και οι 27 γενικότερα το Δήμο Λοκρών. Ηλικίες από 38 μέχρι 96 ετών, 27 άνδρες και 15 γυναίκες.

Στο ίδιο χρονικό διάστημα υπήρξαν και τρεις ακόμη θανάτους από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, μίας γυναίκας 77 ετών και δύο ανδρών 81 και 87 ετών, που κατέληξαν στην Κλινική Κορωνοϊού. Και η Εύβοια πληρώνει βαρύ φόρο στη νόσο με συνολικά 55 θανάτους, έχοντας μάλιστα και τον πρώτο χρονικά που καταγράφηκε στη Στερεά, στις 3 Νοεμβρίου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις