Ιδιοκτήτης μπαρ στη Θεσσαλονίκη κλείδωσε τους θαμώνες για να μην τον γράψει η Αστυνομία

Ένα απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, με ιδιοκτήτη μπαρ να έχει κλειδώσει μέσα θαμώνες και προσωπικό για να μην τους «τσακώσουν» οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Τούμπας είχαν πληροφορίες για μπαρ το οποίο λειτουργεί παράνομα μετά τις 00.30 στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δέχεται πελάτες με τηλεφωνικό ραντεβού μετά την ώρα που υποχρεούται να κατεβάσει ρολά, σύμφωνα με τα μέτρα της κυβέρνησης για την αποφυγή περαιτέρω διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έστησαν καρτέρι και περίμεναν να διαπιστώσουν αν οι πληροφορίες ήταν αληθείς.

Πράγματι, μετά τις 00.30 ένας πελάτης πλησίασε την είσοδο της επιχείρησης και μια κυρία του άνοιξε για να περάσει. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί στάθμευσαν μπροστά στο κατάστημα με περιπολικό για να προχωρήσουν σε έλεγχο. Τότε διαπίστωσαν ότι η πόρτα του ήταν κλειδωμένη. Όταν κάλεσαν τον ιδιοκτήτη να την ξεκλειδώσει, δεν αποκρίθηκε κανείς.

Ιδιοκτήτης, πελάτες και εργαζόμενοι τηρούσαν σιγή ιχθύος, προσπαθώντας να ξεγελάσουν τις Αρχές και να φύγουν.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, συνέχισαν για ώρες να ζητούν από τον ιδιοκτήτη του μπαρ να ξεκλειδώσει την πόρτα.

Τους κράτησε κλειδωμένους μέχρι τις 9 το πρωί

Περίπου στις 7 το πρωί, και αφού ο ιδιοκτήτης του μπαρ δεν ανταποκρινόταν για ώρες στο κάλεσμα της Αστυνομίας, ενημερώθηκε η Εισαγγελία ώστε να εισέλθει νομότυπα στο κατάστημα.

Δύο ώρες αργότερα και αφού δεν είχε άλλη επιλογή, ο ιδιοκτήτης του μπαρ άνοιξε την πόρτα και επέτρεψε την είσοδο στις Αρχές, ενώ θαμώνες και εργαζόμενοι είχαν εξαντληθεί μετά από τόσες ώρες που τους είχε κρατήσει κλειδωμένους.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και σφραγίστηκε για τρεις ημέρες, ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απείθειας και της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του Covid-19.

Περισσότερα σε Ειδήσεις