Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικη έπεσε θύμα βιασμού από επτά συμμαθητές της

Ένα σοκαριστικό και αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στη συμπρωτεύουσα, όπου μια 14χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Συνοδευόμενη από τη μητέρα της, η μαθήτρια της Γ' Γυμνασίου κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού ότι το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου έπεσε θύμα βιασμού από επτά συμμαθητές της σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η ανήλικη υποστήριξε ότι πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο ιδιωτικό σχολείο στην περιοχή και εκεί βρισκόταν ένας συνομήλικός της με άλλους έξι συμμαθητές της. Η ομάδα των ανηλίκων την απείλησε και στη συνέχεια τη βίασε.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία, οι επτά ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού, ενώ εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τις μεσημβρινές ώρες την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου ανήλικη ημεδαπή μετέβη, στην Περαία, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι ακόμη ανήλικους νεαρούς, οι οποίοι, με χρήση βίας, προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, κατά την παραμονή της στο σημείο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις