Αιματηρό επεισόδιο στον Πύργο - Συνελήφθησαν πέντε οπαδοί

Νύχτα έντασης ήταν η χθεσινή στον Πύργο λίγο μετά τα μεσάνυχτα και τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οπαδοί συνεπλάκησαν με πολίτες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από μαχαίρι και αρκετό ξύλο στους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία.

Το σφύριγμα της λήξης ποδοσφαιρικού αγώνα και το αρνητικό αποτέλεσμα μάλλον εξαγρίωσε μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έρθει στον Πύργο, οι περισσότεροι από άλλη περιοχή του νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και με αστυνομικές πηγές, τα συγκεκριμένα άτομα επιτέθηκαν σε συνομήλικους πολίτες και υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα, τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου από μαχαιριά.

Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν να επέμβουν Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και Τροχαία Πύργου, επιδόθηκαν σε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης.

Η σύλληψη ενός εκ των δραστών, αυτού που φέρεται να μαχαίρωσε άτομο στη συμπλοκή, έγινε στην Πλατεία Νικάκη, ενώ για αρκετοί ώρα άλλα άτομα που εμπλέκονταν στα επεισόδια κρύβονταν σε δρόμου κάτω από το λόφο του Επαρχείου με σκοπό να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, από τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποια από αυτά ακινητοποιήθηκαν στη διασταύρωση Λαστείκων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν γίνει οκτώ προσαγωγές ατόμων, που φέρονται να εμπλέκονται στη συμπλοκή και πέντε συλλήψεις.

Περισσότερα σε Ειδήσεις