Πατέρας πέρασε για αλεπού το γιο και τον πυροβόλησε!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε χωριό του Πύργου Ηλείας, όταν ένας 70χρονος πατέρας πέρασε τον 36χρονο γιο του για αλεπού και τον πυροβόλησε στα πόδια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στο αγρόκτημα της οικογένειας. Ο πατέρας είχε αντιληφθεί την παρουσία αλεπούς και τη θεώρησε απειλή για τις κότες του, στις οποίες τις προηγούμενες ημέρες είχε επιτεθεί.

Έτσι έστησε καρτέρι από νωρίς για να δει και να εξοντώσει το αρπακτικό. Στο αγρόκτημα βρισκόταν μαζί με το γιο του, ο οποίος αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Περίπου στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε η αλεπού και σύμφωνα με πληροφορίες ο 70χρονος πυροβόλησε προς το μέρος της, χωρίς όμως να την πετύχει.

Πατέρας και γιος παρέμειναν στο χώρο έως αργά. Κάποια στιγμή περίπου στη μια το ξημέρωμα, ο ηλικιωμένος που βρισκόταν εντός της αγροικίας άκουσε θόρυβο και θεώρησε πως ήταν η αλεπού.

Βγήκε έξω και πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματίσει το γιο του στα πόδια, καθώς ο θόρυβος δεν ήταν από την αλεπού αλλά από τον 36χρονο που εκείνη τη στιγμή περπατούσε.

Περισσότερα σε Ειδήσεις