Στην «κόψη του ξυραφιού» η Αχαΐα - Έκκληση Χαρδαλιά στους κατοίκους

«Καμπανάκι» από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για την οριακή κατάσταση στην Αχαΐα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αχαΐας, αλλά και της Δυτικής Ελλάδας να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Ο υφυπουργός βρίσκεται στην Πάτρα από όπου ανακοίνωσε τη λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου, 16 γραμμών, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο θα φιλοξενηθεί σε εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πατρών στο νέο λιμάνι Πάτρας.

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους του νέου εμβολιαστικού κέντρου, όπου αναμένεται - όπως είπε - να γίνονται καθημερινά 900 εμβολιασμοί.

Κατόπιν, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα επισκεφθεί το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι κορονοϊού, Χαράλαμπο Γώγο. Εκεί θα συνομιλήσει με μέλη της διοίκησης και του υγειονομικού προσωπικού, καθώς και με τους εργαζόμενους στις μονάδες ΜΕΘ και Covid-19.

Περισσότερα σε Ειδήσεις