Επίσκεψη Χαρδαλιά στην Πάτρα για την κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα πάει εκτάκτως στην Πάτρα για την αξιολόγηση της κατάστασης στη περιοχή λόγω της πανδημίας

Έκτακτη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην Πάτρα για την αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας στην Περιφέρεια Αχαΐας.

Ο κ. Χαρδαλιάς συνοδευόμενος από κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας θα προεδρεύσει σύσκεψης, στις 17.30, για την αξιολόγηση της εξέλιξης της πανδημίας στην Αχαΐα, στην οποία θα συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης, καθώς και εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα επισκεφθεί, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, στις 18.30, όπου θα ενημερωθεί για την κατάσταση που όπως είχε μεταδώσει το kedenews είναι ασφυκτική με την Αχαΐα να βρίσκεται ένα βήμα πριν μετατραπεί σε «Αττική».

Περισσότερα σε Ειδήσεις