Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά προς την ομάδα ΔΙΑΣ και την ΕΛ.ΑΣ

Την ικανοποίηση του για την αστυνόμευση της Αγίας Παρασκευής, εξέφρασε νωρίτερα σήμερα με έγγραφο του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο δήμαρχος της περιοχής Βασίλης Ζορμπάς

Του Γιώργου Σόμπολου 

Σύμφωνα με το έγγραφο που δημοσιεύει το kedenews.gr ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοίδη, τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου και την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, υπηρεσία η οποία έχει υπό την ευθύνη της τον συγκεκριμένο δήμο.

"Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τις ομάδες ΔΙΑΣ που επιχειρούν καθημερινά στον δήμο Αγίας Παρασκευής. Σε κάθε περιστατικό είναι πάντα δίπλα στους πολίτες μας, με ανθρώπινη και ευγενή προσέγγιση, δίνοντας καθημερινά κατάθεση ψυχής για την Ελληνική Αστυνομία και τους πολίτες.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεχή παρουσία τους και το αίσθημα ασφαλείας που μας παρέχουν", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζορμπάς. Η περιοχή της Αγίας Παρασκευής, έχει μεγάλη έκταση, συνεπώς η αστυνόμευση της, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Επίσης, τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι το καλοκαίρι στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου, με συγκεντρώσεις, διαμαρτυρίες και επεισόδια ανάμεσα σε διακινητές ναρκωτικών, χρηστών και κατοίκων της πόλης αποτελούν πλέον παρελθόν.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του αρχηγείο της αστυνομίας, οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και των υπολοίπων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται οτι έχουν μειώσει δραματικά το σοβαρό αυτό πρόβλημα, ενώ έχουν αντιμετωπιστεί σημαντικά και οι διαρρήξεις στα σπίτια και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Δείτε το έγγραφο

Περισσότερα σε Ειδήσεις