Ο μάρτυρας που «καίει» τον «Ινδιάνο» της Νέας Σμύρνης

Ο 30χρόνος που φέρεται να επιτέθηκε στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη αρνείται όλες τις κατηγορίες

Αυτή τη στιγμή 4 άνδρες κατηγορούνται για την επίθεση σε βάρος αστυνομικού κατά την διάρκεια επεισοδίων την περασμένη Τρίτη στη Νέα Σμύρνη με βασικό κατηγορούμενο τον «Ινδιάνο» που -όπως φάνηκε στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο- έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

Η σύλληψη του «Ινδιάνου» και η μαρτυρία που τον «καίει»

Όπως φαίνεται οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στον «Ινδιάνο« μέσα από μια καθοριστική μαρτυρία ενός 58χρόνου άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται «δίνει στεγνά» τον 30χρόνο δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως έφτασε από τους πρώτους στο σημείο τον επεισοδίων αλλά και άρχισε να χτυπά τον πεσμένο αστυνομικό μαζί με κάποιους άλλους.

Αρνείται τις κατηγορίες

Ο «Ινδιάνος« ωστόσο, φαίνεται πως αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του ισχυριζόμενος πως δεν βρισκόταν καν στην περιοχή της Νέας Σμύρνης την ώρα που διαδραματιζόντουσαν τα επεισόδια. Ο ίδιος ισχυρίζεται μάλιστα, πως με τον 58χρόνο μάρτυρα έχουν οικογενειακές και προσωπικές διαφορές.

Στην ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Παύλος Σαράκης τονίζει ότι «ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στη Δυτική Αττική και όχι στη Νέα Σμύρνη», ενώ υποστηρίζει ότι ο ισχυρισμός αυτός «θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου».

Περισσότερα σε Ειδήσεις