Σε γνωστό δικηγορικό γραφείο εργαζόταν η 35χρονη που επίτέθηκε με βιτριόλι

βιτριόλι

Εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο έδρασε, έδωσε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη σήμερα το πρωί ως ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας βρήκαν πολλά αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τις σε βάρος της κατηγορίες.

Θύτης και θύμα σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει γνωρίζονταν, όχι όμως ότι είχαν σχέσεις, τονίζεται από αστυνομικούς της Ασφάλειας που πραγματοποιούν τις έρευνες για την υπόθεση.

Την ημέρα της επίθεσης, η 35χρονη ύποπτη είχε πάρει ρεπό από το δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργάζεται, όμως τα προηγούμενα 24ωρα, είχε λείψει αδικαιολόγητως από την εργασία της σε συγκεκριμένες στιγμές. Οι οποίες ταυτίζονται με τις ενδείξεις των “αόρατων, όπως χαρακτηρίζονται σημάτων από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ενός Πακιστανικής καρτοτηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας – Άρχισε η εφαρμογή σε δύο δρόμους

Πρόκειται δηλαδή για καρτοτηλέφωνο που δεν είναι δηλωμένο όπως οι αριθμοί που πωλούνται νόμιμα στη χώρα μας, αλλά τα πωλούν άτομα συνήθως στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτουν στοιχεία ιδιοκτήτη, είτε ανύπαρκτους αλλοδαπούς, είτε στοιχεία νεκρών αλλοδαπών πολιτών.

Η 35χρονη, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι αστυνομικοί, πήγε στον τόπο της επίθεσης με λεωφορείο και ξέφυγε με ταξί που κάλεσε η ίδια.

Φορούσε ρούχα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε, είχε φορέσει και στο παρελθόν σε φωτογραφίες που είχε αναρτήσει σε προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, και τα οποία φέρεται να αναγνώρισε ο οδηγός ταξί.

Επίσης ο οδηγός αναγνώρισε με μερική βεβαιότητα την 35χρονη ως την πελάτισσα που παρέλαβε από την λεωφόρο Θησέως και την μετέφερε στην οδό Αναπαύσεως κοντά στο πρώτο νεκροταφείο.

Στο σπίτι της 35χρονης βρέθηκε η αστυνομία, αναζητώντας στοιχεία για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα.
Η φερόμενη ως δράστιδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με την εν λόγω γυναίκα βρέθηκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανώς να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της επίθεσης. Επίσης, η εν λόγω γυναίκα εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, κοντά στον χώρο εργασίας της 33χρονης που δέχθηκε την επίθεση και οι λόγοι που θεωρούνται πιθανοί αυτή τη στιγμή είναι προσωπικά κίνητρα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μία τηλεκάρτα, πιθανότατα πρόκειται γι’ αυτήν που χρησιμοποιήθηκε για το κλείσιμο του ταξί που μετέφερε τη δράστιδα στο σημείο της επίθεσης, όπως και μία περούκα.