Αδειάζουν τα λύματα στους δρόμους

Το πρόβλημα με τα λύματα στο Μαρκόπολο συνεχίζει να υπάρχει,χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί κάποια λύση. Ακολουθεί η ανακοίνωση – καταγγελία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου.

«Αγαπητοί γονείς

Όσοι από εμάς είχαμε την “τύχη” να πάμε τα παιδιά μας, σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου, στο σχολείο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με έντονη δυσοσμία βόθρου η οποία έφτανε στο σημείο να προκαλεί τάση για εμετό.

Με την παρούσα ανακοίνωση λοιπόν θα θέλαμε να “ευχαριστήσουμε” τους συμπολίτες μας που επέλεξαν αυτή τη βροχερή μέρα για να αδειάσουν τους βόθρους τους στο δρόμο με αποτέλεσμα όλα τα λύματα να καταλήγουν έξω από τα 2 σχολεία της περιοχής (3ο Δημοτικό Μαρκοπούλου – 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου).

Να τους ενημερώσουμε επίσης ότι όλες οι βρομιές που μας έστειλαν θα περάσουν μέσα στις τάξεις των σχολείων μέσω των παπουτσιών των παιδιών τους και των δασκάλων/καθηγητών. Επίσης, τα νερά των βόθρων θα επιστρέψουν σε όλα τα σπίτια της περιοχής πάλι μέσω των ανθρώπων που θα περπατήσουν στους συγκεκριμένους δρόμους και στα σχολεία.

Παρ’ όλα αυτά, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας όπως παραπάνω, να ευχαριστήσουμε την αντιδήμαρχο παιδείας κα Βαμποράκη για την απολύμανση στα σχολεία το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αλλά να την ενημερώσουμε ότι πιθανόν να χρειαστεί να ληφθούν και άλλα μέτρα για την αποφυγή ασθενειών που συνδέονται με τα λύματα των βόθρων που καταλήγουν στα σχολεία.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει άμεσα για να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν αλλά κυρίως για να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Για το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου».

Πηγή: marko.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις