Η Ονειρούπολη «θα ταξιδεύσει» στη Σάμο

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων δράσεων η Ονειρούπολη Δράμας συγκεντρώνει παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά της Σάμου.

Στα πλαίσια ανάπτυξης πρωτοβουλιών που αφορούν την ενίσχυση δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα προχωράμε σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας στη Σάμο.

Συγκεντρώνουμε παιχνίδια και δώρα για να μεταφέρουμε τη μαγεία της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της χώρας στο αγαπημένο μας νησί.

Τα δώρα που ετοιμάζει ο καθένας από εμάς, θα θέλαμε να συνοδεύονται από αυτοσχέδιες κάρτες, ώστε το δώρο να γίνεται πιο προσωπικό, κάθε δέκτης να έχει ένα παραλήπτη κι έτσι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αγάπης κι ελπίδας.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι στο κτίριο του παλαιού δημαρχείου (2ος όροφος) και στην είσοδο του νέου δημαρχείου της πόλης μας και μπορούμε να φέρνουμε τα δώρα μας μεταξύ των ωρών 09:00 -15:00 από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

Θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19. Για τη μετακίνηση σας χρησιμοποιείτε τον κωδικό 3 σε έντυπο ή μήνυμα στο 13033.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2521027415.

Σας περιμένουμε όλους να γεμίσουμε με αγάπη τα βαγόνια του «Ονειρούπολη express» και να γεμίσουμε με χαμόγελα τους φίλους μας στη Σάμο.

Περισσότερα σε Ειδήσεις