Αποφασίστηκε η διοργάνωση της Ονειρούπολης στα μέτρα του κορονοϊού

Σε τελικές αποφάσεις κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο της Δράμας την Τρίτη για την Ονειρούπολη – Από 11 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου η φετινή διοργάνωση

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Δράμας η διοργάνωση της φετινής Ονειρούπολης που θα διεξαχθεί από 11 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου, στα μέτρα της υγειονομικής κρίσης, και θα έχει συνολικό προϋπολογισμό τα 174.000 ευρώ. Από το σύνολο του προϋπολογισμού τα 49.600 ευρώ θα δαπανηθούν για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας.

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε δια περιφοράς είχε ως θέματα, μεταξύ άλλων, την έγκριση πραγματοποίησης της φετινής διοργάνωσης και την ανάθεση υπηρεσιών σε τρίτους για την υλοποίηση της γιορτής.

Ποιο είναι το περιεχόμενο της απόφασης για την Ονειρούπολη

Σύμφωνα με την απόφαση, η φετινή Ονειρούπολη θα διαρκέσει από 11 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου και θα γίνει με επίκεντρο την πλατεία Ελευθερίας όπου θα στηθεί σκηνικό με την ονομασία «Η γειτονιά των αστεριών». Η πλατεία θα γεμίσει με αστέρια διαφόρων μορφών και διαστάσεων και θα υπάρχει ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίζει εντυπωσιακά τον χώρο. Μια τεράστια γιγαντοοθόνη θα προβάλλει μηνύματα ευχές και στιγμές από τη διαδρομή της Ονειρούπολης στο χρόνο και παράλληλα θα προβάλλονται πολλές καθημερινές προσφορές με τον εμπορικό κόσμο της πόλης να συμμετέχει σε αυτό. Στον Δημοτικό Κήπο που θα στολιστεί με γιορτινό διάκοσμο θα τοποθετηθεί ένα διώροφο κτίριο, στη θέση που επί χρόνια ήταν το σπίτι του Άη Βασίλη. Φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην δημιουργία ιστοσελίδας της Ονειρούπολης που από φέτος θα είναι διαδραστική με πολλές εκπλήξεις για όσους την επισκεφτούν. Φέτος πολλά σημεία του εμπορικού κέντρου θα στολιστούν και θα διακοσμηθούν γιορτινά.

 

Πηγή: xronikadramas.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις