Αρνήθηκαν να κάνουν rapid test σε δασκάλα δημοτικού επειδή δεν είχε ραντεβού

Πασίγνωστο ιατρικό κέντρο της Αθήνας αρνήθηκε να πραγματοποιήσει rapid test σε δασκάλα δημοτικού γιατί δεν.. είχε κλείσει ραντεβού

Την στιγμή που όλη η χώρα βρίσκεται εν αναμονή ενός σκληρού lockdown ιατρικό κέντρο της Αθήνας αρνήθηκε να πραγματοποιήσει rapid test σε δασκάλα δημοτικού επειδή όπως της ανέφεραν δεν είχε κλείσει ραντεβού.

Όπως δηλώνει η δασκάλα στο kedenews.gr ενώ είχε καλέσει στο ιατρικό κέντρο -κατά τις 16:45 μμ- ώστε να ενημερωθεί αν μπορεί να πραγματοποιήσει rapid test της είπαν να πάει εκεί αλλά θα κλείσουν στις 18:00.

Ενώ λοιπόν, η δασκάλα περίμενε στην ουρά του ιατρικού κέντρου για να πραγματοποιήσει το rapid test υπάλληλοι από το διαγνωστικό κέντρο την ενημέρωσαν - 17:45 μμ - όπως και  τα 4 άτομα που είχαν μείνει στην ουρά, πως οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σταματούν για σήμερα.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η δασκάλα στο kedenews.gr όταν τους ρώτησε συμβουλευτικά τι θα πρέπει να κάνει εφόσον έχει κάποια ήπια συμπτώματα και αρνήθηκαν να της κάνουν rapid test, οι υπάλληλοι του κέντρου της έκλεισαν την πόρτα στα.. μούτρα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις