Προφυλακίστηκε ο 38χρονος προπονητής - «Δεν τη βίασα, την αγαπάω ακόμα»

Στις φυλακές οδηγείται ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας μετά την απολογία του στην 16η τακτική ανακρίτρια για το βιασμό που κατήγγειλε αθλήτρια ότι υπέστη πριν από 10 χρόνια

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επέμεινε στα όσα έχει πει δημόσια σε συνεντεύξεις του πριν από τη σύλληψή του, ότι δηλαδή είχε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια και πως υπήρχε συναίνεση από πλευράς της.

Πρόκειται για έναν ισχυρισμό που έχει διαψεύσει κατηγορηματικά η νεαρή αθλήτρια ιστιοπλοΐας στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για βιασμό.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να υποστήριξε πως ό,τι συνέβη μεταξύ τους έγινε όταν η αθλήτρια συμπλήρωνε τα 13 έτη, ισχυρισμός που δεν αλλάζει κάτι στην ποινική του αντιμετώπιση.

Στην απολογία του φέρεται να είπε:

«Να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια». Ο προπονητής επέμεινε ότι δεν είναι βιαστής και δήλωσε πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την αθλήτρια και πως θέλει να την παντρευτεί. «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ», είπε στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις