Εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας - «Ούτε που το κατάλαβα»

Λίγη ώρα μετά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech κατά του κορονοϊού έκανε ο καθηγητής Παθολογίας - Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Ο κ. Τσιόδρας αμέσως αφού εμβολιάστηκε, ευγενής και χαμογελαστός πίσω από τη μάσκα του, μίλησε με το προσωπικό του νοσοκομείου και δήλωσε «Ούτε που το κατάλαβα, σας ευχαριστώ». Αμέσως μετά έκανε λόγο για μια ιστορική ημέρα, την οποία περίμεναν πολύ καιρό.

Ειδικότερα, ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας δήλωσε ότι «επιτέλους ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή για την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου κάθε 16 δευτερόλεπτα πεθαίνει και ένας πολίτης».

Αναφορικά με την ασφάλεια του εμβολίου, τόνισε πως «για την έγκριση του εμβολίου ίσχυσαν κι ισχύουν όλες οι νομικές επιταγές και υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για τα εμβόλια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Έχουν ελεγχθεί πρώτα στο εργαστήριο και μετά σε δοκιμές. Θέλω να ελπίζω ότι με τον σταδιακό εμβολιασμό θα μετριαστούν οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην υγεία μας».

Καταλήγοντας, ο Σωτήρης Τσιόδρας επεσήμανε: «Δεν είναι το τέλος ακόμη. Το τέλος θα έρθει με τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας».

εμβολιάστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Περισσότερα σε Ειδήσεις