Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων υποδέχεται το 4th September Moto Fest

τζουμερκα

Το 4th September Moto Fest αναμένεται να συγκεντρώσει φίλους της μοτοσυκλέτας όχι μόνο από τα Γιάννενα, αλλά και από πολλές περιοχές της Ελλάδας, η πλειονότητα των οποίων θα κατασκηνώσει στη σκιά της Στρογγούλας, ενώ αρκετοί θα διαμείνουν στα καταλύματα της ευρύτερης περιοχής, ακολουθώντας το πρόγραμμα της διοργάνωσης .

 

Οι μοτοσικλετιστές εκτός από τις διαδρομές στους δυο τροχούς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ηπειρώτικο γλέντι, μουσική βραδιά με λαϊκό πρόγραμμα και να γνωρίσουν τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής. Το τριήμερο πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή με επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς Σπήλαιο Ανεμότρυπα και στη συνέχεια οι μοτοσικλετιστές θα γνωρίσουν τον νέο δρόμο Πηγάδια-Τέροβο, για να ακολουθήσει παραδοσιακό κέρασμα στον αύλειο χώρο του καφενείου των Πεστών.

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, εκτιμώντας ότι η διοργάνωση συμβάλει στην προβολή της περιοχής και τονώνει την οικονομική δραστηριότητα, στηρίζει οικονομικά το 4thSeptember Moto Fest και παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση στους διοργανωτές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις