Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020
Αρχική Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη: Γονέας ξυλοκόπησε καθηγητή για τη μάσκα

Πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη: Γονέας ξυλοκόπησε καθηγητή για τη μάσκα

Ένα απίστευτο περιστατικό με ξυλοδαρμό καθηγητή, φέρεται να διαδραματίστηκε στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου της Κρήτης, στη διάρκεια της πρώτης ημέρας της φετινής σχολικής χρονιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Σύλλογο διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, το συμβάν εκτυλίχθηκε στην είσοδο του γυμνασίου, όταν μαθητής, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πήγε να μπει στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική.

Ο εκπαιδευτικός που ήταν στην πόρτα του σχολείου, ζήτησε από το γονέα να φορέσει το παιδί μάσκα, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε και χωρίς άλλη κουβέντα επιτέθηκε στον καθηγητή με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων .Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ