Εκδόθηκε η άδεια για το νέο επιβατικό σταθμό στο Λιμάνι της Σούδας

Τέλος στην αναμονή της τοπικής κοινωνίας των Χανίων έρχεται να βάλει η έκδοση της οικοδομικής άδειας για ένα σύγχρονο επιβατικό σταθμό στη Σούδας 

Έπειτα από αναμονή χρόνων, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση ενός σύγχρονου, επιβατικού σταθμού στο Λιμάνι της Σούδας. Αυτό ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Λιμενικού Ταμείου Χανίων Δημήτρης Βιριράκης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Βιριράκης στην ανάρτηση του "Η οικοδομική άδεια ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή του έργου, αφού βέβαια προηγουμένως εξευρεθεί η χρηματοδότηση του, ύψους περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ".

 

Η ανάρτηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου για τον επιβατικό σταθμό:

Βρίσκομαι στη ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η οικοδομική άδεια του νέου επιβατικού σταθμού Σούδας, μετά από αρκετό κόπο και χρόνο ΕΞΕΔΟΘΗ χθες 24/9/2020 και αφορά δομημένη επιφάνεια 1723 τμ όπως προέβλεπε η αρχιτεκτονική μελέτη (κατόπιν αρχιτεκτονικού διαγωνισμού).

Η οικοδομική άδεια ανοίγει τον δρόμο για την κατασκευή του έργου, αφού βέβαια προηγουμένως εξευρεθεί η χρηματοδότηση του ,ύψους περίπου 7 εκατομ ευρώ .(Α φάση)

Θέλω να πιστευτώ ότι εντός της ερχόμενης τριετίας οι Χανιώτες και οι επισκέπτες του νομού μας (κρουαζιέρα και εθνική ακτοπλοΐα ) θα απολαμβάνουν τις ανέσεις και τις ευκολίες ενός πραγματικά μοντέρνου και καλαίσθητου επιβατικού σταθμού στο λιμάνι της Σούδας.

panoramiki maketa epivatikou stathmou

Περισσότερα σε Ειδήσεις