Μπροστά σε διπλό φονικό οι αστυνομικοί στα Χανιά

Σε ξεκάθαρο διπλό έγκλημα έπειτα από ληστεία βρίσκονται πλέον οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά, μετά την ανεύρεση πριν από λίγη ώρα και του 82χρονου συντρόφου της 79χρονης γυναίκας, δολοφονημένο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. του Γιώργου Σόμπολου

Επί σχεδόν 24 ώρες οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον 82χρονο άνδρα, έπειτα από τον εντοπισμό της 79χρονης συντρόφου του, νεκρή μέσα στο σπίτι της, καθισμένη σε μια καρέκλα. Την είχαν πνίξει με μια πετσέτα, εκτιμά ο ιατροδικαστής. Το σπίτι ήταν ψαγμένο και τα ίχνη του 82χρονου άνδρα, ήταν εξαφανισμένα.

Μόλις πριν από λίγες ώρες εκδόθηκε silver alert καθώς συγγενείς του, αλλά και αστυνομικοί τον αναζητούσαν και δεν τον έβρισκαν. Έπειτα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί πήγαν σε ένα ακόμη σπίτι που είχε στην ιδιοκτησία της η 79χρονη, πάλι στα Χανιά. Εκεί, βρήκαν τον ηλικιωμένο άνδρα νεκρό και το σπίτι, επίσης αναστατωμένο.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα διπλό έγκλημα με κίνητρο τη ληστεία, όπως εκτιμούν, ξεκινώντας να καλούν για καταθέσεις εκ νέου, συγγενείς, φίλους και νοικάρηδες των σπιτιών της ηλικιωμένης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες της διπλής δολοφονίας.

Προφανώς, εκτιμούν οι αστυνομικοί, μετέφεραν τον άτυχο 82χρονο στο άλλο σπίτι για να τους δείξει που έκρυβε τα χρήματα της η 79χρονη και εκεί τον σκότωσαν. Προηγουμένως όμως, είχαν δολοφονήσει τη γυναίκα.

Περισσότερα σε Ειδήσεις