Χανιά: Διευθυντής σχολείου κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία σε μαθητές

Ένταση και υψηλοί τόνοι επικράτησαν σήμερα το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά το οποίο τελεί υπό κατάληψη όταν ο Διευθυντής προσπάθησε να κόψει το λουκέτο που είχαν τοποθετήσει οι διαμαρτυρόμενοι μαθητές στην κεντρική είσοδο του σχολείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι μαθητές προσπάθησαν να αποτρέψουν τον Διευθυντή, σπρώχνοντας την πόρτα προς την αντίθετη κατεύθυνση ενώ έβαλαν τα χέρια τους στο σημείο του λουκέτου με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ο Διευθυντής για βιαιοπραγία. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων Μανώλη Τζανάκη, δεν υπήρξαν περαιτέρω επεισόδια. Ενώ όπως υποστήριξε στο Flashnews.gr o Διευθυντής του σχολείου:

"Πήγα το πρωί και είδα ότι μια ομάδα μαθητών είχε βάλει λουκέτα στην πόρτα. Πήρα το σιδερένιο εργαλείο που κόβει λουκέτα και αλυσίδες και προσπάθησα να κόψω τα λουκέτα. Την ώρα που έκοβα τα λουκέτα και πήγα να σπρώξω την πόρτα για να μπω να μέσα, ήταν εκεί περίπου 10 παιδιά που έσπρωχναν αντίθετα την πόρτα και δεν με άφηναν να μπω. Αυτό ήταν.

Δεν υπήρξε τίποτα άλλο. Στην αρχή προσπάθησα να μπω πηδώντας τα κάγκελα αλλά είχαν βάλει λουκέτα παντού.  Ούτε βιαιοπράγησα, ούτε επιτέθηκα, ούτε τίποτα. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν".

Περισσότερα σε Ειδήσεις