Χανιά: Λειτουργούσε παράνομα το ιατρείο του συζύγου της που είχε πεθάνει πριν δύο χρόνια

Μια 48χρόνη γυναίκα συνέχισε να διατηρεί ανοιχτό το ιατρείο ομοιοπαθητικής του συζύγου της που είχε πεθάνει από το 2019 ενώ η ίδια δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας αλλά ούτε και πτυχίο

Μια 48χρόνη συνταξιούχος στρατιωτική οδοντίατρος συνελήφθη και κατηγορείται για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος. Η ίδια, λειτουργούσε παράνομα το ιατρείο του συζύγου της από το 2019, οπότε είχε φύγει και ο ίδιος από τη ζωή. Μάλιστα, διατήρησε ακόμη και την ταμπέλα με το όνομα του συζύγου της έξω από το ιατρείο.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης επισκέφθηκε το ιατρείο, προσποιούμενος ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αποκάλυψε στη 48χρονη την ιδιότητα του και ακολούθησε έλεγχος από άνδρες της ίδιας υπηρεσίας που βρίσκονταν κοντά στο ιατρείο.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως η γυναίκα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας του ιατρείου, ούτε και πτυχίο ομοιοπαθητικού γιατρού. Μάλιστα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισσάμου, στον έλεγχο που διενήργησαν βρήκαν ιατρικά εργαλεία, χειρόγραφα ιστορικά ασθενών και διάφορα σκευάσματα ομοιοπαθητικής τα οποία και κατέσχεσαν.

Σε βάρος της συλληφθείσας σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, κατηγορούμενη για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, λειτουργία ιατρείου χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, καθώς και για φορολογικές παραβάσεις. Ο εισαγγελέας της όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις