Απολύμανση σε Κολυμβητήριο, Στάδιο, Σκοπευτήριο του ΕΑΚ

Αυστηρές οδηγίες για μέτρα πρόληψης και απολύμανση από τον κορονοϊό στέλνει σχεδόν σε καθημερινή βάση σε εθνικά αθλητικά κέντρα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στα Χανιά η διοίκηση του ΕΑΚ προχώρησε ήδη σε απολύμανση του Κολυμβητηρίου, του Εθνικού Σταδίου και του Εθνικού Σκοπευτηρίου ενώ και ο δήμος Χανίων προχώρησε σε απολύμανση στο κλειστό του Κλαδισσού.

Ανοικτές για τους αθλητές αλλά απολυμασμένες είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΕΑΚ στα Χανιά.

Ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και προκειμένου οι εκατοντάδες των αθλητών και των παιδιών που παρακολουθούν προγράμματα να είναι απόλυτα προστατευμένες, η διοίκηση του εθνικού αθλητικού κέντρου προχώρησε σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Λόγω της εξάντλησης και των αντισηπτικών από την αγορά, η διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων προμηθεύτηκε σαπούνια τα οποία διέθεσε στις αθλητικές της εγκαταστάσεις καλώντας του χρήστες τους να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκαν τροποποιήσεις, αναβολές ή ματαιώσεις διοργανώσεων αθλητικών σωματείων στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποφάσεις του αρμόδιου Υπουργείου οι αγώνες τόσο στο Κολυμβητήριο όσο και στο εθνικό στάδιο και το σκοπευτήριο Χανίων, θα διεξαχθούν αλλά χωρίς θεατές.

Πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις