Την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Ταξιδιού & Τουρισμού (WTTC) υποδέχθηκε ο Γ. Μαλανδράκης

Την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Ταξιδιού & Τουρισμού (WTTC) υποδέχθηκε ο Γ. Μαλανδράκης

Tην Παρασκευή 21/08/2020, στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Ταξιδιού & Τουρισμού WTTC  κα.Gloria Guevara

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης  του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη, η οποία επέλεξε να περάσει τις οικογενειακές της διακοπές, στον τόπο μας.

Στην συνάντηση είχε προσκληθεί και παρευρέθηκε  ο Γ.Γ του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, καθώς και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Προβολής και Τουρισμού κ. Πέτρος Μαρινάκης, όπως  και συνεργάτες του Δημάρχου.

Η κα Guevara αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που είχε η χώρα μας όσον αφορά την αντιμετώπιση του COVID-19 ο οποίος πλήττει τον Παγκόσμιο Τουρισμό και έμπλεξε το εγκώμιο για την ελληνική αντιμετώπιση και τα μέτρα που λήφθηκαν, για την πρόληψη και τον περιορισμό της πανδημίας.

Δήλωσε ενθουσιασμένη για την φυσική ομορφιά του Δήμου Πλατανιά, και της ευρύτερης περιοχής  των Χανίων, τους  ζεστούς ανθρώπους και την φιλοξενία. Ο Δήμαρχος Πλατανιά την ευχαρίστησε που αποδέχτηκε την πρόσκληση και της πρόσφερε αναμνηστικό δώρο. Ακολούθησε ξενάγηση σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής και δείπνο στο οποίο συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης και επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, με θεσμικούς  εκπροσώπους  του χώρου.

Κοινή διαπίστωση ήταν, ότι  χρειάζεται σχεδιασμός στο χώρο του τουρισμού, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη ταυτότητα και τα πλεονεκτήματα του Νησιού μας και αφετέρου τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του COVID-19.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.

Περισσότερα σε Ειδήσεις