Ενίσχυση Κέντρου Υγείας, Περιφερειακού Ιατρείου Έλους και Κοινωνικών Δομών

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, αναλογιζόμενη τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο σύστημα υγείας προσπαθεί ως αρωγός να ενισχύσει με ιατρικό εξοπλισμό το Κέντρο Υγείας Κισσάμου αλλά και τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας με πρόσληψη επιπλέον προσωπικού.

Την Δευτέρα 6 Ιουλίου, η Κ.Ε.ΔΗ.Κ., προχώρησε στην παραχώρηση ενός ιατρικού μηχανήματος αναρρόφησης, προκειμένου αυτό να χρησιμοποιηθεί από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου και να καλύψει βασικές ανάγκες της περιοχής.
Παράλληλα στα πλαίσια ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου, ενισχύθηκε με φαρμακευτικό υλικό και απαραίτητα ιατρικά εργαλεία το Περιφερειακό Ιατρείο στο Έλος και τοποθετήθηκε ένα μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών. Το συγκεκριμένο ιατρείο εξυπηρετεί τους δημότες όλης της Δ.Ε. Ιναχωρίου που βρίσκονται οι πιο απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του Δήμου.

Τέλος, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, αποσκοπώντας στην παροχή οργανωμένης και ολοκληρωμένης φροντίδας των δημοτών που έχουν ανάγκη, προχώρησε στην πρόσληψη ενός ατόμου με την ειδικότητα Κοινωνικού Λειτουργού στο Πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ που καλύπτει την Δ.Ε. Ιναχωρίου, θέση που είχε μείνει κενή από τον Νοέμβριο του 2019.

Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου κάνει το μέγιστο δυνατόν προκειμένου να στηρίξει τις ευάλωτες ομάδες του δήμου μας μέσα από τις κοινωνικές δομές που διαθέτει, με σκοπό την εξασφάλιση συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης φροντίδας και πρόνοιας για όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κικίλιας: Η στάση μας απέναντι στον κορονοϊό θα καθορίσει και την πορεία του