Γαύδος - Τροχαίο: Ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στις τοξικολογικές του οδηγού

Ναρκωτικές ουσίες «έδειξαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις στον οργανισμό του οδηγού του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος στην Γαύδο

Tις τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού του οχήματος που επιβίωσε του τροχαίου στη Γαύδο, οι οποίες είναι ξεκάθαρες ως προς την ύπαρξη μεταβολιτών που προέρχονται από ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό του, τόσο κανναβιδοειδών, όσο και άλλων ουσιών που παραπέμπουν σε ναρκωτικά χάπια.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, μιλώντας στο zarapnews.gr, με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό, για τον οποίο λέει ότι ήταν πολυτοξικομανής. Υποστηρίζει ότι ήταν σαφώς ανίκανος να οδηγήσει ορθά το αυτοκίνητο, πόσο μάλλον να έχει την δυνατότητα αναρρίχησης μετά την πτώση στο γκρεμό, αν αναλογιστεί κανείς, όπως είπε ο κ. Σκαμπαρδώνης, τις ναρκωτικές ουσίες, το αγύμναστο σώμα του και την δύσκολη κλίση που δυσκόλεψε ακόμα και τους πυροσβέστες.

Όλη η δήλωση του δικηγόρου της οικογενείας της Κορίνας

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκου της περιοχής και αυτόπτη μάρτυρα της επιχείρησης διάσωσης, η άτυχη Κορίνα «ζούσε και καταλάβαινε τα πάντα, όμως όσο περνούσε η ώρα γινόταν χειρότερα. Άντεξε μέχρι τις 10:00 το πρωί» συμπλήρωσε η μάρτυρας, ενώ πρόσθεσε ότι ο φίλος της άτυχης κοπέλας δεν είχε σοβαρά τραύματα. «Ανέβηκε το γκρεμό με τα πόδια, ώστε να ζητήσει βοήθεια, ενώ μπήκε στο ελικόπτερο που ήρθε για βοήθεια περπατώντας» κατέληξε η ίδια.

«Ο γκρεμός καταλήγει στη θάλασσα, αν προσπαθούσε το Λιμενικό να προσεγγίσει θα ήταν πιο εύκολο» υπογράμμισε η Έφη Γεωργακά, τονίζοντας ότι το Λιμενικό θα μπορούσε να φτάσει σε λιγότερη από μια ώρα, όμως έφτασε στη Γαύδο στις 13:00.

Περισσότερα σε Ειδήσεις