Η Γαύδος "μένει σπίτι" λόγω κορονοϊου

Η πρώην Δήμαρχος Γαύδου ενημερώνει για την κατάσταση στο νησί αυτές τις δύσκολες ώρες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η πρώην Δήμαρχος Γαύδου Γκέλη Καλλίνικου ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί, νότια της Κρήτης.

Όπως τονίζει,"η Γαύδος ακολουθεί τις οδηγίες, τα περισσότερα καταστήματα είναι κλειστά, ο κόσμος σπίτι του με τους υπερήλικες αλλά και ανθρώπους υψηλού κινδύνου, που έχουν το άγχος τι θα γίνει αν έρθουν επισκέπτες και φέρουν τον ιό στο νησί, με τις ελάχιστες ιατρικές υποδομές. Πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτές τις μέρες μένουμε σπίτι για πρόληψη, αλλά και σε μια προσπάθεια να μην εξαπλωθεί ο ιός. Δεν είναι μέρες διακοπών από την δουλειά μας, δεν πηγαίνουμε στα μικρά νησιά που δεν έχουν νοσοκομείο ούτε για βόλτα,ούτε για ψάρεμα. Από την καλοπέραση, πρέπει να υπερτερεί η λογική και η υπευθυνότητα. Όχι άσκοπες μετακινήσεις... Μένουμε σπίτι".

Μάλιστα, η ανάρτησή της συνοδεύεται από μία φωτογραφία, όπου η ίδια μαγειρεύει (με επιτυχία όπως αναφέρει) την κλασική ελληνική φασολάδα.

Πηγή: flashnews.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις