Μείωση στον οικιακό λογαριασμό ύδρευσης σε όσους υιοθετήσουν αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Σε μειώσεις στον οικιακό λογαριασμό ύδρευσης προχωρά ο Δήμος Αποκορώνου σε όσους πολίτες υιοθετήσουν αδέσποτα ζώα συντροφιάς 

Μείωση 50% στον οικιακό λογαριασμό ύδρευσης θα δουν όσοι δημότες υιοθετήσουν ένα από τα 44 αδέσποτα ζώα συντροφιάς της περιοχής του Αποκόρωνα, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Αποκορώνου μετά από τη σχετική έγκριση της οικονομικής επιτροπής.

Η έκπτωση στον οικιακό λογαριασμό θα ισχύει για δύο χρόνια από την ημερομηνία υιοθεσίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του δήμου:

"Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η Δημοτική Αρχή έχει δρομολογήσει μια σειρά μέτρων προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και έχει αναπτύξει μια πολυεπίπεδη δράση στο τομέα της διαχείρισης με απτά αποτελέσματα.

Έχοντας θέσει ως στόχο να μηδενίσει την παρουσία των αδέσποτων ζώων στην περιοχή ευθύνης του Δήμου, η οικονομική επιτροπή του Δήμου μας ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση προσφοράς 50% έκπτωσης στους οικιακούς λογαριασμούς ύδρευσης σε όποιο δημότη υιοθετήσει ένα από τα αδέσποτα ζώα ιδιοκτησίας του Δήμου Αποκορώνου και απομένει η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η έκπτωση 50% ισχύει για 2 έτη από την ημερομηνία παραλαβής του ζώου και ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα ήδη 44 καταγεγραμμένα ζώα.

Η δημοτική Αρχή στην προσπάθειά της αυτή για την ευζωία και την προστασία των ζώων, σας θέλει όλους συμπαραστάτες και αρωγούς.

“Δείγμα πολιτισμού ενός τόπου είναι και η συμπεριφορά που επιδεικνύουμε όλοι εμείς απέναντι στα ζώα”.

*Φωτογραφία Αρχείου

Περισσότερα σε Ειδήσεις