Ανησυχία και προβληματισμός στην εσπερίδα για τον τουρισμό στον Αποκόρωνα

Ανησυχία και προβληματισμός στην εσπερίδα για τον τουρισμό στον Αποκόρωνα

Την ανησυχία και τον προβληματισμό τους για τη φετινή τουριστική περίοδο και τις επιπτώσεις που θα έχει στην τοπική οικονομία και στην εργασία, εξέφρασαν οι συμμετέχοντες στην εσπερίδα για τον τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτη 24 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Pilot Beach Resort, στη Γεωργιούπολη του Δήμου Αποκορώνου.

Στην εσπερίδα που είχε θέμα “Τουρισμός εν μέσω Πανδημίας : Ενημέρωση στα υγειονομικά πρωτόκολλα και την διαχείριση ύποπτου κρούσματος covid-19”, έγινε επίσης ενημέρωση για την σωστή προετοιμασία των επιχειρήσεων, τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης της νόσου σε εργαζόμενους και επισκέπτες και την ορθή διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Την εσπερίδα συνδιοργανωσαν ο Δήμος Αποκορώνου με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, το Εμπορικό κ Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων (ΕΒΕΧ) και τους συλλόγους καταστηματαρχών Αποκορώνου.

Ομιλητές στην εσπερίδα ήταν ο Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού, Κυρ. Κώτσογλου και η Προϊσταμένη του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου Στ. Μαρακάκη.

Πηγή: www.kriti24.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις