Ρέθυμνο: Βράβευσε ζευγάρι Γερμανών που έχει επισκεφθεί την πόλη πάνω από 50 φορές

Ένα ζευγάρι Γερμανών, από τις πλέον αντιπροσωπευτικές περιπτώσεις τουριστών που επισκέπτονται ξανά και ξανά την Κρήτη, και ειδικά την πόλη του Ρεθύμνου, βραβεύτηκε από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργη Μαρινάκη.

Αρχής γενομένης από το 1990, το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει έρθει στην πόλη του Ρεθύμνου πάνω από 50 φορές.

Ο δήμος Ρεθύμνης έχει θεσπίσει από το 2007 την ετήσια απονομή βραβείων φιλίας στους ταξιδιώτες που επιλέγουν επί σειράν ετών το Ρέθυμνο ως σταθερό προορισμό τους.

Η επιλογή αυτών που βραβεύονται γίνεται από το Σύλλογο των Ξενοδόχων, που συγκεντρώνει τα στοιχεία, και η βράβευση έχει σκοπό να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του δήμου γι’ αυτήν τους την προτίμηση.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης, μαζί με την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, Πέπη Μπιρλιράκη, βράβευσε το ζευγάρι των Γερμανών, που όπως δηλώνει η κάθε επίσκεψή του είναι «όνειρο».

Φέτος, ειδικά, αφίχθησαν από την πρώτη ημέρα της επίσημης έναρξης της τουριστικής σεζόν στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, για βράβευση που αντανακλά την ουσιαστική ευαρέσκεια και ικανοποίηση του δήμου για τη σταθερή επιλογή τους, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους καλύτερους «πρεσβευτές» του Ρεθύμνου.

«Πρεσβευτές», διότι με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του Ρεθύμνου ως ποιοτικού και ασφαλούς τουριστικού προορισμού, εκτιμούν το μακραίωνο εξαιρετικό πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις εξαιρετικές αμμουδιές του, την πολυποίκιλη φύση του, αλλά και τους μοναδικούς φιλόξενους κατοίκους του.

Πηγή: rethemnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Περισσότερα σε Ειδήσεις