Αρνητικά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Πανεπιστημιακή κοινότητα Ρεθύμνου

Ανακούφιση στην Πανεπιστημιακή κοινότητα του Ρεθύμνου καθώς το περιστατικό που εξεταζόταν δεν αποτελεί τελικά για κρούσμα κορωνοϊού.

Τέλος στην αγωνία για τα 3 άτομα που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις

Συγκεκριμένα αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Ο φοιτητής συμμετείχε στην εκδρομή σε Αίγυπτο και Ισραήλ και εδήλωσε συμπτώματα ωστόσο τα αποτελέσματα από το Εργαστήριο Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης σκόρπισαν χαρά, αφού δεν τελικά δεν προκύπτει λόγος ανησυχίας.

Στο Εργαστήριο Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης εκτιμούν ότι τον νεαρό της ηλικίας του φοιτητή λειτούργησε «θώρακας» απέναντι στον ιό, σε αντίθεση με τα 21 άτομα που συμμετείχαν στην επίμαχη εκδρομή και βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=84&v=XK0BiZ_ZdB0&feature=emb_logo

 

Τι θα γίνει με τα μαθήματα

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλίδη δε θα λειτουργήσει το Πανεπιστήμιο μέχρι τη Δευτέρα, εκτός κι αν υπάρξει αντίθετη απόφαση του υπουργείου, μάλιστα έχει δημοσιευτεί κοινή υπουργική απόφαση που αναστέλλει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου.

Την απόφαση επιβεβαίωσε μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV και ο αντιπρύτανης κ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης.

Πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις