Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε φυτεία 748 δενδρυλλίων κάνναβης - Τρείς συλλήψεις

Κατασχέθηκαν συνολικά 34.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες ενώ τρεις ημεδαποί άνδρες συνελήφθησαν από τις αρμόδιες αρχές

Τεράστιες ποσότητες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές στον δήμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Ειδικότερά, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, και εκριζώθηκαν 748 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 70 εκατοστών, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης στη συγκεκριμένη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Ακολούθησε έρευνα από την οποία προέκυψε η εμπλοκή των τριών ανδρών που συνελήφθησαν ενώ ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 638 φυτώρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 34.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Εκτός από τα παραπάνω κατασχέθηκαν και δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες τους δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Την επιχείρηση οργάνωσε μετά από ενδελεχή αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου.

Περισσότερα σε Ειδήσεις