40 φιάλες αίματος από την συμπληρωματική αιμοδοσία στα Ανώγεια

40 φιάλες αίματος από την συμπληρωματική αιμοδοσία στα Ανώγεια

Έπειτα από την πρώτη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στα Ανώγεια στις 22/7 όπου συγκεντρώθηκαν 47 μονάδες αίματος, εξίσου επιτυχημένη ήταν και συμπληρωματική αιμοδοσία εχθές Πέμπτη 30/7.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

87 Μονάδες Αίματος συγκεντρώθηκαν στα Ανώγεια σκορπώντας χαμόγελα αισιοδοξίας τόσο στους διοργανωτές όσο και στον κόσμο!

Τα Ανώγεια της καλοσύνης, της χαράς, της ευγένειας και της φιλοξενίας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης!

Με την ευχή να γίνει θεσμός αυτή η προσπάθεια, απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ανωγείων και αιμοδότη κο Κεφαλογιάννη, την αντιδήμαρχο κα Κουνάλη τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Δραμουντάνη, την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και προσωπικά στην προισταμένη κα Σουλτάτου και την κα Θεοφανάκη, το τεχνικό προσωπικό του Δήμου, τον αντιπρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου και αιμοδότη κο Καλλέργη, τον ιερέα κο Πλούση, την εφημερίδα Ανωγη, τα παιδιά του σκακιστικού συλλόγου, χορηγούς και συμπαραστάτες και όλους εσάς που βοηθήσατε για να έχουμε αυτή την καθολική συμμετοχή!

Μπράβο σε εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες, μπράβο στους εθελοντές του Αιματοκρήτη που δε λογάριασαν κόπο και χρόνο! Ευχαριστούμε ακόμη την μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου και όλους εσάς που είστε δίπλα μας για να βοηθήσουμε από κοινού όσους μας έχουν ανάγκη

Πηγή: www.anogi.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις