Αιματηρή συμπλοκή στα Ανώγεια - Φόβοι για βεντέτα μετά από διπλό φονικό

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Ανώγεια Κρήτης. Φόβοι για βεντέτα μετά από διπλό φονικό.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη, έπειτα από το διπλό φονικό αργά το βράδυ του Σαββάτου σε καφενείο στην πλατεία των Ανωγείων.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, για τα χωράφια. Συγκεκριμένα οι κτηματικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών,που ήταν γείτονες αλλά και μακρινοί συγγενείς, είχαν ως αποτέλεσμα ο 30χρονος να τραβήξει πιστόλι και να σκοτώσει τον 62χρονο.

Ένας θαμώνας του μαγαζιού ενημέρωσε τον γιο του 62χρονου ο οποίος έφτασε στο μαγαζί και έπειτα από σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, κατάφερε και σκότωσε τον δολοφόνο του πατέρα του. Από την ανταλλαγή των σφαιρών, τραυματίστηκε και ένας 30χρονος που προσπάθησε να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας του χωριού και εν συνεχεία στο νοσοκομείο για προληπτικούς κυρίως λόγους. Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας συνεχίζονται, ενώ βρίσκονται ήδη σε επαφή με πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος, ώστε να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί.

Στα Ανώγεια, έχουν φτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς υπάρχει ο φόβος βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Σόμπολος

Περισσότερα σε Ειδήσεις