Εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες ΚΔΑΠ-μεΑ

Εγγραφές στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες ΚΔΑΠ-μεΑ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η λειτουργία του ΚΔΑΠ-μεΑ Σητείας πρόκειται να ξεκινήσει το Φθινόπωρο του 2020 στο κέντρο Δήμητρα (πρώην ΚΕΓΕ) στη Σητεία.

Οι εγγραφές των παιδιών με αναπηρία, των εφήβων και ατόμων με νοητική υστέρηση ή κινητική αναπηρία θα γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. προκειμένου οι μητέρες να συμμετέχουν στη Δράση « Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021 » και να επιδοτηθούν για τη φιλοξενία των παιδιών με αναπηρίες στο υπό κατασκευή  ΚΔΑΠ-μεΑ, ενώ oι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην ΕΕΤΑΑ, που υποβάλλονται ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, με διαπιστευτήρια του TAXISNET, έχουν αρχίσει την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και λήγουν την Τετάρτη 5  Αυγούστου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην κεντρική σελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr)

Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εγγραφές για το σχ. έτος 2020-2021 παρακαλούνται όσες μητέρες ενδιαφέρονται να εγγράψουν το τέκνο τους στη δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες, ΚΔΑΠ-μεΑ Σητείας, να προσέλθουν στα γραφεία του Δ.Ο.Κ.Α.Σ., στην οδό Μελίνας Μερκούρη 11(πίσω από το πάκινγκ, δίπλα στο ιατρείο της κ. Ροδουσάκη και του κ. Σπυριδάκη), τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 10-12 π.μ. ώστε να ενημερωθούν περαιτέρω - Τηλ. επικοινωνίας: 28430 23775

Περισσότερα σε Ειδήσεις