Στην Εντατική δικυκλιστής μετά από τροχαίο τα ξημερώματα

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο συνέβη γύρω στις 6 το πρωί στην περιοχή του Κουτσουρά στον Δήμο Ιεράπετρας με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός άνδρα.

Για λόγους που ερευνώνται ένας νεαρός αλλοδαπός έπεσε με τη μηχανή του πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και πιθανόν χτύπησε σε τοίχο εντός του οικισμού του Κουτσουρά, λίγο πριν τις 5 το πρωί και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε διασωληνωμένος με τραύματα στο θώρακα σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και διακομίστηκε στη συνέχεια σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

«Ο νεαρός έφθασε στο νοσοκομείο μας μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας , με κρανιοεγκεφαλικές, θωρακικές και κοιλιακές κακώσεις και ήταν αιμοδυναμικά ασταθής»,  ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Καλλιονάκης.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν  εξαρχής σοβαρή, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς να λάβουν την απόφαση να μεταφερθεί άμεσα  στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών τραυμάτων του.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται άκρως σοβαρή και οι ώρες που περνούν να χαρακτηρίζονται άκρως κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του  αλλοδαπού, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Πηγή: radiolasithi.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις