Ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο στην πόλη

Στα εγκαίνια του 7ου Νηπιαγωγείου Ιεράπετρας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το νέο νηπιαγωγείο αποτελεί έργο που ετοίμασε ο Δήμος Ιεράπετρας με τις Υπηρεσίες του και χρηματοδότησε η Περιφέρεια Κρήτης. Είναι προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και αποτελεί αποτέλεσμα της καλής συνέργειας και συνεργασίας μεταξύ των φορέων, όπως τόνισαν στο χαιρετισμό τους ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Μητροπολίτης έκανε λόγο για ένα σύγχρονο διδακτήριο που παραδίδεται στην πόλη η οποία αναπτυσσσεται κι έχει ανάγκη νέων υποδομών.

«Είναι ένα έργο που εγκαινιάζουμε με συγκίνηση διότι το είδαμε από την θεμελίωση μέχρι την ανέγερση και τον εγκαινιασμό του και αποδεικνύει την παραγωγική συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και την τοπική εκκλησία.

Γιατί μόνο έτσι καταφέρνουμε να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης.

Image removed.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη σημειώνοντας τον κομβικό ρόλο των τεχνικών υπηρεσιών και των στελεχών Δήμου και Περιφέρειας, σημείωσε την αξία της συνεργασίας και τόνισε πως με την Περιφέρεια Κρήτης φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα. ευχαριστίες εξέφρασαν ακόμα η Διευθύντρια του σχολείου Δήμητρα Παπαδάκη και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης.

Πηγή: cretapost.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις