Έγκλημα στην παραλία Αλμυρού: Ύποπτος για φόνο στην πατρίδα του θεωρείτο ο νεκρός

Στην δολοφονία του 23χρονου που βρέθηκε κατακρεουργημένος στην παραλία Αλμυρού, φαίνεται να ενεπλάκησαν τρία άτομα, με βασικό δράστη έναν επίσης πακιστανό τον οποίο αναζητούν οι αρχές.

Συνεχίζεται με ευθύνη του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου αλλά και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, η προανάκριση για το έγκλημα στην παραλία του Αλμυρού πριν από δέκα ημέρες, με θύμα έναν 23χρονο από το Πακιστάν, που από την πρώτη στιγμή αποδόθηκε σε διαφορές που είχε στην πατρίδα του.

Κάμερες ασφαλείας, αλλά και μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής του Αλμυρού, φαίνεται ότι λειτούργησαν καταλυτικά προκειμένου να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης δολοφονίας του αλλοδαπού, πριν από δέκα ημέρες στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο.

Η υπόθεση

Ο 23χρονος είχε βρεθεί μέσα σε λίμνη αίματος σε καλαμιώνα της παραλίας, με την ιατροδικαστική εξέταση να φέρνει στην επιφάνεια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τα τραύματα από σφυρί και μαχαίρι που ο δράστης ή οι δράστες είχαν φέρει στον 23χρονο, από το θύμα είχαν κοπεί μέχρι και τα αυτιά.

Τα εργαλεία με τα οποία επέφεραν τα θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι και το λαιμό του θύματος ο δράστης ή οι δράστες, είχαν βρεθεί στην παραλία, λίγα μέτρα από το άψυχο σώμα του 23χρονου και η ενδελεχής έρευνα των αρχών, μαζί με τα στοιχεία που προέκυψαν από καταθέσεις αλλά και την αποτύπωση εικόνων από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, όπως όλα δείχνουν έχουν τροφοδοτησει τις λιμενικές και τι αστυνομικές αρχές που διενεργούν την προανάκριση, με στοιχεία ακόμη και για την ταυτότητα των δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέχρι στιγμής αν και βασικός ύποπτος θεωρείται άνδρας Πακιστανός που αναζητείται, στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα που και αυτά και έχουν ταυτοποιηθεί, πλην όμως δεν έχουν εντοπιστεί από τις αρχές.

Πάντως από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτό το τραγικό περιστατικό, τα σενάρια για το ποιος μπορεί να ευθυνόταν για τη δολοφονία του 23χρονου είχαν πολύ συγκεκριμένο περιεχόμενο και πάντως ούτε δευτερόλεπτο δεν αναπτύχθηκε κάποιο άλλο σενάριο πέραν του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Κάτι που φαίνεται με βάση το συγκεντρωμένο υλικό να επιβεβαιώνεται, αφού οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά του  23χρονου υπήρχε ένταλμα σύλληψης από το Πακιστάν αφού κατηγορούνταν ως ύποπτος για φόνο στην πατρίδα του, κατηγορία η οποία πιθανότατα να συνδέεται στενά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στην παραλία του Αλμυρού την προηγούμενη εβδομάδα.

Πηγή: neakriti.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις