Παρελθόν η εικόνα εγκατάλειψης ετών στον Λιμένα Χερσονήσου

ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ - ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!. Με αυτή την φράση ο δήμαρχος Χερσονήσου της Κρήτης, Γιάννης Σέγκος, περιγράφει πως με μια σειρά παρεμβάσεων τους τελευταίους μήνες, απομακρύνεται οριστικά η εικόνα παρακμής των τελευταίων ετών στο Λιμάνι.

Σε μήνυμα του ο δήμαρχος Χερσονήσου αναφέρει: ''Καθαρίσαμε το λιμάνι μας και κατόπιν το ομορφαίνουμε. Απομακρύνθηκαν σκάφη και άλλα αντικείμενα που επί χρόνια επιβάρυναν την εικόνα του λιμανιού.

Πέρυσι αποκαταστάθηκε το θεατράκι στον Λιμένα καθώς και ο περιβάλλον χώρος στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και φέτος, παρά τις αντιξοότητες, προχωρούμε στην ριζική αλλαγή της εικόνας παρακμής των τελευταίων ετών και άλλων χώρων στο Λιμάνι.

Πλήρη αναβάθμιση της πλατείας και των χώρων κάτω από την εκκλησία ως σημείων θέας και περιπάτου, νέες φυτεύσεις παντού και πλήρης εξωραϊσμός των γύρω χωρών.

Ο στόχος μας είναι απλός: να αλλάξουμε την αισθητική του τόπου μας και να καταστήσουμε το Λιμάνι μας πόλο έλξης και αναψυχής των δημοτών μας και των χιλιάδων επισκεπτών μας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Προφανώς, βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι η συνολική αναβάθμιση όλου του Δήμου μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ευχαριστώ θερμά τον προηγούμενο Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Γιώργο Μπαγουράκη για τον πολύ καλό σχεδιασμό καθώς και τον νυν Κώστα Παρλαμά για την άριστη υλοποίηση, μιας δράσης που αναβαθμίζει κατακόρυφα τον τόπο μας!!!''

Περισσότερα σε Ειδήσεις