Πήρε προθεσμία ο 32χρονος που πήγε με καλάσνικοφ σε γάμο

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας, ο 32χρονος που είχε πάει σε κοινωνική εκδήλωση "εφοδιασμένος" με καλάσκνικοφ και υποπολυβόλο και δεκάδες σφαίρες.

Στον 32χρονο ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην Αρμόδια Ανακρίτρια Ηρακλείου την Τρίτη.

Όπως έγραψε το cretalive, ο 32χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης και ενώ επέστρεψε από γάμο όπου νωρίτερα είχε επιδοθεί σε ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.

Η υπόθεση

Με  υποπολυβόλο και καλάσνικοφ πήγε να ευχηθεί σε γαμήλιο γλέντι ο 32χρονος που συνελήφθη λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από το κέντρο διασκέδασης το Σάββατο, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο  συλληφθείς είχε αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης όπου διεξαγόταν το γλέντι της κοινωνικής εκδήλωσης και αφού προηγουμένως είχε επιδοθεί σε ρίψη άσκοπων πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν καθ' οδόν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που είχε διοργανωθεί και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο κρυμμένο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο, γεμιστήρες, κάλυκες και φυσίγγια.

Στην ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης επισημαίνονται τα εξής:

"Συνελήφθη, προχθές (23.02.2020) το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου 32χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης, ερρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί. Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο 32χρονος κατά τον χρόνο που είχε προβεί στην ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Άμεσα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ακολούθησε έλεγχος στον 32χρονο και σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο οδηγούμενο από αυτόν, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Πολεμικό τυφέκιο (kalashnikov),
  • Υποπολυβόλο,
  • 3 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων,
  • 83 κάλυκες,
  • Φυσίγγια και
  • Μεταλλικά ελάσματα

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου".

Πηγή: cretalive.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις