ψαλίδι

Επιμένει στην αθωότητά της η 44χρονη Γαλλίδα που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 56χρονο σύντροφό της με ένα ψαλίδι κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στον Τσούτσουρα το καλοκαίρι του 2019.

Η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μέσα από τις φυλακές λέγοντας πως ο 56χρονος αυτοτραυματίστηκε.

Μάλιστα, τα νεότερα στοιχεία δείχνουν πως στο ψαλίδι βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του θύματος.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το έγκλημα σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2019 στο ξενοδοχείο του Τσούτσουρα όπου είχε καταλύσει το ζευγάρι.

Τη μοιραία νύχτα, άλλοι ένοικοι της ξενοδοχειακής μονάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη φασαρία που ερχόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού και πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου εντόπισαν το σώμα του 56χρονου αιμόφυρτο να κείτεται στο πάτωμα και τη 44χρονη στον χώρο του υπνοδωματίου.

Το φονικό εργαλείο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ήταν ένα μικρό ψαλίδι που χρησιμοποιείται στη φροντίδα των νυχιών και το οποίο μετά την άγρια ανθρωποκτονία πετάχτηκε στο καλαθάκι του μπάνιου.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι το θύμα έφερε χτυπήματα στο θώρακα κάποια από τα οποία ήταν ιδιαίτερα βαθιά, ενώ είχε υποστεί αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον εαυτό του.

Οι σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν τεταμένες από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στην Κρήτη, ενώ κατανάλωναν συχνά ποσότητες αλκοόλ.

Πηγή: cretapost.gr