Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου στην Κρήτη - Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας του

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου εκτυλίχθηκε, αυτή τη φορά στο Γάζι στην Κρήτη, με θύμα έναν 13χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα, «νταήδες» συμμαθητές του θύματος μαζί με εξωσχολικούς, είχαν στήσει καρτέρι στο γιο της έξω από το σχολείο, τον ακινητοποίησαν και τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο και στο στομάχι.

Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο και εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Στην αστυνομία εκτός από τους γονείς του 13χρονου παιδιού, κατέθεσαν μηνύσεις και οι γονείς τουλάχιστον τριών ακόμα μαθητών που έπεσαν θύματα της ίδιας συμμορίας ανηλίκων.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα ο εισαγγελέας ανηλίκων.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Όπως καταγγέλλει η μητέρα στο Κρήτη ΤV, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από τα συγκεκριμένα παιδιά, ωστόσο φοβόταν να μιλήσει για όσα του συμβαίνουν στο σχολείο.

«Ο γιος μου ερχόταν σπίτι κάθε μέρα με μώλωπες και δε μου έλεγε τι γίνονταν, υποστήριζε ότι χτύπαγε μόνος του. Το αποκορύφωμα ήταν τις προηγούμενες μέρες όταν ο ένας του έκανε κεφαλοκλέίδωμα και ο άλλος του έριχνε μπουνιές στο πρόσωπο. Με κάλεσαν οι άλλες μανάδες και είδα το παιδί μου αιμόφυρτο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Το παιδί μου καιρό τώρα δεχόταν χτυπήματα και βρισιές όμως φοβόταν να μιλήσει. Το τελευταίο χτύπημα έγινε όταν το παιδί μου μπήκε στν μέση να χωρίσει τους νταήδες από ένα άλλο άτομο που δεχόταν επίθεση. Ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε βρήκε μώλωπες όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα».

Το απίστευτο της ιστορίας είναι το γεγονός ότι, όπως λένε οι γονείς, όταν ζήτησαν από το διευθυντή του σχολείου να παρέμβει, πήραν την απάντηση ότι δεν άπτεται της αρμοδιότητά του, καθώς το περιστατικό έγινε εκτός σχολικού χώρου.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις