Στο χώρο αιμοδοσίας του Δήμου Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας

Έως τις 31 Μαρτίου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος

Δυναμικό παρών δίνουν καθημερινά οι πολίτες του Μαλεβιζίου στον ειδικό χώρο αιμοδοσίας που έχει διαμορφώσει ο Δήμος στα γραφεία της ΜΑΕΔΗΜ στο Γάζι.

Καθημερινά δεκάδες πολίτες, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει τις υγειονομικές αρχές, αιμοδοτούν, συνδράμοντας στο έργο των νοσοκομείων μας, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι αυξημένες, ειδικά στο πλαίσιο της δύσκολης συγκυρίας που βιώνουμε.

Στο χώρο της αιμοδοσίας βρέθηκε και σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, υπογραμμίζοντας ότι δίνοντας αίμα σώζουμε ζωές. Μαζί του βρέθηκαν στο χώρο η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρύσα Λυρώνη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, καθώς και μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας.

Η 2η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Μαλεβιζίου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η) και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Μαλεβιζίου και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η αιμοδοσία πραγματοποιείται καθημερινά στο Γάζι, έως και την Τρίτη 31 Μαρτίου (στο χώρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. έναντι Δημαρχείου – κεντρική πλατεία Γαζίου) από τις 9:00π.μ. έως τις 2:30μ.μ., κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι αιμοδότες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2813 400684, προκειμένου να ρυθμίσουν την προσωπική τους ώρα προσέλευσης.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου παρακαλεί όλους τους πολίτες που είναι υγιείς να αιμοδοτήσουν, βγαίνοντας με προσοχή από το σπίτι τους και τηρώντας τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ. Στο χώρο αιμοδοσίας του Δήμου υπάρχουν γιατροί και εξειδικευμένο προσωπικό, που δίνει οδηγίες και ρυθμίζει την όλη διαδικασία (τήρηση αποστάσεων κ.λπ.), μεριμνώντας για την απόλυτη ασφάλεια των εθελοντών αιμοδοτών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις