Επικαιροποίηση μελέτης για την πολύπαθη Ελευθερίου Βενιζέλου

Μια απόφαση που σηματοδοτεί τη στάση της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου σε σχέση με την πολύπαθη κεντρική λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.

Πρόκειται για τη διάθεση ποσό 56.000 ευρώ που αφορούν την ανάπλαση της Ελευθερίου Βενιζέλου, ένα έργο απόλυτης προτεραιότητας όπως είχε δηλώσει στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Συνολικά το έργο εκτιμάται σε εννιά εκατομμύρια ευρώ στην ολοκλήρωση του.

Στη σχετική απόφαση που υπογράφεται από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γρηγόρη Φασουλάκη αναφέρεται:

“Εγκρίνουμε τη δαπάνη και την δέσμευση πίστωσης ύψους πενήντα έξι χιλιάδων ενός Ευρώ και εξήντα

λεπτών (56.001,60 €), για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Επικαιροποίηση - τροποποίηση της μελέτης «Ανάπλαση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου» η οποία κατανέμεται στα έτη 2020 και 2021,

Β. Με την έναρξη κάθε επόμενου οικονομικού έτους που αφορά στην υλοποίηση της δαπάνης αυτής,πρέπει να εκδοθούν και να καταχωρηθούν αμέσως και κατ' απόλυτη προτεραιότητα, οι αποφάσεις ανάληψης της παρούσας πολυετούς υποχρέωσης, κατά το μέρος που αφορούν στην εναπομείνασα πίστωση για τη δαπάνη που θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους αυτού.

Γ. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί στην οικεία Αυτοτελή Υπηρεσία Εποπτείας Ο.Τ.Α., προκειμένου να λαμβάνεται υπόψη κατά τον έλεγχο νομιμότητας του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους που αφορά η σχετική δαπάνη.

Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 3/2020”.

Πηγή: maleviziotis.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις